Договір публічної оферти та політика конфіденційності

Загальні положення

1.1. Справжня оферта, є офіційною пропозицією магазину intimka.com.ua, далі по тексту - «Продавець», укласти Договір купівлі-продажу товарів дистанційним способом, тобто через Інтернет-магазин, далі по тексту - «Договір», і розміщує Публічну оферту (пропозиція) на офіційному інтернет-сайті Продавця «https://intimka.com.ua» (далі - «Інтернет-сайт»).

1.2. Моментом повного та безумовного прийняття Покупцем пропозиції Продавця (акцептом) укласти електронний договір купівлі-продажу товарів, вважається факт оплати Покупцем замовлення на умовах цього Договору, у строки та за цінами, вказаними на Інтернет-сайті Продавця.

Поняття та визначення

2.1. У цій оферті, якщо контекст не вимагає іншого, наведені нижче терміни мають таке значення:

* «Товар» - моделі, аксесуари, комплектуючі та супровідні предмети;

* «Інтернет-магазин» - відповідно до Закону України «про електронну комерцію», засіб для подання або реалізації товару, роботи або послуги шляхом здійснення електронної угоди.

* «Продавець» - компанія, яка реалізує товари, представлені на Інтернет-сайті.

* «Покупець» - фізична особа, що уклала з Продавцем Договір на умовах, викладених нижче.

* «Замовлення» - вибір окремих позицій з переліку товарів, зазначених Покупцем при розміщенні замовлення та проведенні оплати.

Предмет договору

3.1. Продавець зобов'язується передати у власність Покупця Товар, а Покупець зобов'язується оплатити та прийняти Товар на умовах даного Договору.

Цей Договір регулює купівлю-продаж товарів в Інтернет-магазині, в тому числі:

- добровільний вибір Покупцем товарів у Інтернет-магазині;

- самостійне оформлення Покупцем замовлення у Інтернет-магазині;

- оплата Покупцем замовлення, оформленого у Інтернет-магазині;

- обробка та доставка замовлення Покупцеві у власність на умовах цього Договору.

Порядок оформлення замовлення

4.1. Покупець має право оформити замовлення на будь-який товар, представлений на Сайті Інтернет-магазину та наявний.

4.2. Кожна позиція може бути представлена у замовленні в будь-якій кількості.

4.3. При відсутності товару на складі, Менеджер компанії зобов'язаний поставити Покупця до відома (по телефону або через електронну пошту).

4.4. При відсутності товару Покупець має право замінити його товаром аналогічної моделі, відмовитися від даного товару, анулювати замовлення.

Порядок оплати замовлення

Накладеним платежем

5.1. Оплата здійснюється за фактом отримання товару у відділенні транспортних компаній за готівковий розрахунок у гривнях.

5.2. Мінімальна передплата за замовлення 200 грн. Якщо сума замовлення менше 200 грн, замовлення повинен бути оплачено повністю до його відправлення.

5.3. Якщо клієнт з якихось причин не отримав відправлену посилку з оплатою накладеним плетежем і посилка повернулася назад, магазин стягує з клієнта комісію в розмірі 200 грн на погашення витрат з пересилання у обидві сторони, упаковці та обробці замовлення.

5.4. При не надходження коштів Інтернет-магазин залишає за собою право анулювати замовлення.

Умови доставки замовлення

6.1. Доставка товарів, придбаних у Інтернет-магазині, здійснюється до складів транспортних компаній, де і здійснюється видача замовлень.

6.2. Покупцеві надаються документи на товар у електронній формі відповідно до законодавства України.

Права та обов'язки сторін:

7.1. Продавець має право:

- в односторонньому порядку припинити надання послуг за цим договором у разі порушення Покупцем умов цього договору.

7.2. Покупець зобов'язаний:

- своєчасно оплатити та отримати замовлення на умовах цього договору.

7.3. Покупець має право:

- оформити замовлення в Інтернет-магазині;

- вимагати від Продавця виконання умов цього Договору.

Відповідальність сторін

8.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов цього договору у порядку, передбаченому цим договором та чинним законодавством України.

8.2. Продавець не несе відповідальності за:

- змінений виробником зовнішній вигляд Товару;

- за незначну невідповідність кольорової гами товару, що може відрізнятися від оригіналу товару виключно через різну колірну передачу моніторів персональних комп'ютерів окремих моделей;

- за зміст та правдивість інформації, наданої Покупцем при оформленні замовлення;

- за затримку та перебої у наданні Послуг (обробку замовлення та доставки товару), які відбуваються з причин, що знаходяться поза сферою його контролю;

- за протиправні незаконні дії, здійснені Покупцем за допомогою даного доступу до мережі Інтернет;

- за передачу Покупцем своїх мережевих ідентифікаторів - IP, MAC-адреси, логіна та пароля третім особам;

8.3. Покупець, використовуючи наданий йому доступ до мережі Інтернет, самостійно несе відповідальність за шкоду, заподіяну його діями (особисто, навіть якщо під його логіном знаходилась інша особа) особам або їх майну, юридичним особам, державі чи моральним принципам моральності.

8.4. У разі настання обставин непереборної сили, сторони звільняються від виконання умов цього договору. Під обставинами непереборної сили для цілей цього договору розуміються події, що мають надзвичайний, непередбачений характер, які виключають або об'єктивно заважають виконанню цього договору, настання яких Сторони не могли передбачити та запобігти розумними засобами.

8.5. Сторони прикладають максимум зусиль для вирішення будь-яких розбіжностей виключно шляхом переговорів.

Інші умови

9.1. Інтернет-магазин залишає за собою право у односторонньому порядку вносити зміни до цього договору за умови попередньої публікації його на сайті https://intimka.com.ua

9.2. Інтернет-магазин створений для організації дистанційного способу продажу товарів через Інтернет.

9.3. Покупець несе відповідальність за достовірність інформації, зазначеній при оформленні замовлення інформації. При цьому, при здійсненні акцепту (оформленні замовлення та подальшій оплаті товару) Покупець надає Продавцю свою беззастережну згоду на збір, обробку, зберігання, використання своїх персональних даних, у розумінні ЗУ «Про захист персональних даних».

9.4. Оплата Покупцем оформленого в Інтернет-магазині замовлення означає повну згоду Покупця з умовами договору купівлі-продажу (публічної оферти)

9.5. Фактичною датою електронної угоди між сторонами є дата прийняття умов, відповідно до ст. 11 Закону України «Про електронну комерцію»

9.6. Використання ресурсу Інтернет-магазину для попереднього перегляду товару, а також для оформлення замовлення для Покупця є безкоштовним.

9.7. Інформація, яку надається Покупцем є конфіденційною. Інтернет-магазин використовує інформацію про Покупця виключно у цілях обробки замовлення, відправлення повідомлень Покупцеві, доставки товару, здійснення взаєморозрахунків та ін.

Порядок повернення товару належної якості

10.1. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться згідно чинного законодавства України.

10.2. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

10.3. При поверненні Покупцем товару належної якості, Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат Інтернет-магазину пов'язаних з доставкою товару Покупцеві.

Термін дії договору

11.1. Електронний договір вважається укладеним з моменту одержання особою яка направила пропозицію укласти такий договір, відповіді про прийняття цієї пропозиції у порядку, визначеному частиною шостою статті 11 Закону України "Про електронну комерцію".

11.2. До закінчення терміну дії цей Договір може бути розірваний за взаємною згодою сторін до моменту фактичної доставки товару, шляхом повернення грошових коштів

11.3. Сторони мають право розірвати цей договір у односторонньому порядку, в разі невиконання однією із сторін умов цього Договору та у випадках передбачених чинним законодавством України.

 

Політика конфіденційності

Ми високо цінуємо конфіденційність особистої інформації наших користувачів. Використовуючи в роботі з Інтернет-ресурсами всі доступні можливості мережі, ви можете бути абсолютно спокійні на рахунок збереження особистої інформації.

Дані, які користувачі надають при заповненні реєстраційної форми або під час інших маніпуляцій, застосовуються тільки в обумовлених в "Згоді з розсилкою" випадках. Переважно, особиста інформація використовується в цілях підготовки спеціальних Продуктів і Послуг. Також, в угоді є пункти, які обумовлюють особливі випадки, коли якісь дані можуть бути передані третім особам.

Дані, необхідні для сайту

Необхідні для сервісу дані - то ті пункти, які заповнюються у реєстраційній формі, а саме Ім'я та E-mail. Таким чином, користувач добровільно погоджується на отримання листів від інтернет-магазину intimka.com.ua

Мета збору особистої інформації

Інформація про користувача використовується для відправки замовлення та відправки йому на електронну пошту листів розсилки. Ім'я, яке вказується у реєстраційній формі, необхідно для особистого звернення. У листі від компанії ви будете отримувати інформацію про товари та акції.

Вся надана інформація не передається третім особам. Винятком з правила може бути тільки виконання вимог законодавства, що передбачено в Угоді. Особисті дані користувачів зберігаються на спеціальних серверах Unisender, де вся інформація захищена та може використовуватися тільки у зазначених Угодою випадках.

За користувачем залишається право відмовитися від розсилки. Тоді його ім'я та електронну адресу буде автоматично видалено з бази даних. Для цього достатньо всього одного кліка миші на відповідному пункті, який є у кожному отриманому листі.

Як відбувається використання особистих даних

Сайт intimka.com.ua використовує Cookies та інформацію про користувачів сервісу Google Analytics.

З їх допомогою відбувається збір даних про переміщення відвідувачів по сайту. Такий контроль дає можливість покращувати та вдосконалювати роботу ресурсу. Даний підхід дозволяє краще орієнтуватися на вподобання відвідувачів і створювати цікавий для користувачів контент.

У налаштуваннях кожного браузера можна заборонити відправку Cookies або вказати необхідність підтвердження кожної відправки. Ці дії, звичайно, збережуть вас від поширення інформації про ваші переміщення у мережі, але при цьому деякі сайти та можливості будуть недоступні.

 

Захист персональних даних

Для забезпечення конфіденційності інформації про користувачів ми застосовуємо різні заходи безпеки, в тому числі адміністративні, управлінські та технічні. Деталі про умови конфіденційністі та захист персональних данних ви можете подивитися тут.

Для з'ясування якихось питань безпосередньо з адміністрацією сайту, можна відправити запит в онлайн-чат.